Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

woensdag 13 juni 2018

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

Ether Classic is een afgesplitste munt van de gewone Ether. De munten waren identiek hetzelfde tot aan block 1920000. Sindsdien gaan beide munten hun eigen weg, maar ook Ether Classic is vooral gebaseerd op het gebruik van de Smart Contracts.



Voordelen

Ethereum maakt gebruik van Smart Contracts. Dit is zeer revolutionair en vernieuwend. Het biedt zeer mooie opties voor de toekomst waarover meer verder in het artikel.
In Ethereum kan je programmeren. Er zijn al veel ondernemingen die deze technologie gebruiken in hun onderneming. Door de blockchain 2.0 kan je bepaalde zaken automatiseren en zelf een software ontwikkelen in plaats van een duur pakket te kopen.
De transacties gebeuren wonderbaarlijk snel. Elke transactie is binnen enkele seconden uitgevoerd. Zowel de transacties in Ether als ook wanneer je een programma ontwikkelt in Ethereum.
De transactiekosten van Ether liggen zeer laag.
Door de Blockchain-technologie is de Ether een zeer veilige munt. Er zijn een aantal zware computers die alle transacties verifiëren en er geen enkele fout mogelijk is. Indien het systeem een fout opmerkt gaat de transactie niet door
De Blockchain is een openbaar boek waarin alle transacties gepubliceerd worden dus is fraude plegen onmogelijk aangezien je alles kan checken.

Nadelen

Er is geen derde instantie die je helpt in deze wereld. Indien je je wallet verliest ben je ook alles kwijt. Er is geen mogelijkheid om je portemonnee ergens op te vragen.

Smart contracts

Letterlijk vertaald zijn het slimme contracten. Concreet wilt dit zeggen dat het automatisch verbanden legt. Zo kan je veel automatiseren. Indien een evenement X plaatsvindt, gebeurt automatisch transactie Y.
Het lijkt simpel en weinig revolutionair, maar als je dat gaat uitbreiden en in de medische sector gaat gebruiken is het dat wel. Ondertussen bestaat er al een supercomputer die uit zichzelf bijleert van alles dat op internet wordt geplaatst en dat analyseert. Daarnaast heb je ook chips die je in je lichaam kan prikken en die alle waarden in je bloed meten. Met Smart Contracts probeert men zo een link te leggen tussen beide. Indien een bepaalde waarde van een virus zijn gedetecteerd stuurt de chip dat naar de supercomputer, die analyseert die gegevens en weet aan welk virus je lijdt. Indien je dus over een waarde X stijgt vindt de transactie Y plaats. Die transactie Y zou dus kunnen zijn dat er al een afspraak bij de dokter maakt voor over enkele dagen of al ineens medicijnen besteld bij de apotheek.
Om ineens het droomscenario te beschrijven, zou men zo kanker kunnen bestrijden en dan wordt je al behandeld nog voor dat de kanker verspreid zou kunnen worden in je lichaam. Het zou veel levens redden en dat door Smart Contracts.

Ethers kopen

Indien u geïnteresseerd bent om bitcoins aan te kopen klik hier. Het is zeer makkelijk. Eerst maak je een account aan. Vervolgens kan je zijn koers volgen en investeren. klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten