Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

vrijdag 19 januari 2018

Wat moet je doen tijdens een cryptocrash?

Iedereen vraagt het zich af, hoe kan je geld verdienen met cryptomunten. Je moet er niets voor kunnen en je hebt er buiten een computer niets voor nodig om er aan mee te doen. In de geschiedenis is men nog nooit gebotst op een investeringsmiddel dat zo hard kan stijgen op 24 uur, maar ook zo snel kan dalen.

De hype van 2018 is zonder meer cryptocurrencies, waaronder Bitcoin veruit de bekendste is. Daarnaast zijn de vele andere munten ook aan bekendheid aan het winnen en worden ze beetje bij beetje geïmplementeerd in de samenleving. Zo heeft Ripple een overeenkomst afgesloten met

MoneyGram. Dit bedrijf is zo wat de Amerikaanse equivalent van de Europese Bancontact. Ook Tron heeft een overeenkomst afgesloten met een groot bedrijf. Zij hebben een samenwerkingsverband met Baofeng. Dit is dan weer de Chinese versie van het Amerikaanse Netflix. Beide zijn heel grote contracten en zo wordt beetje bij beetje de technologieën achter de cryptomunten in de reëel economie toegepast.
Je mag natuurlijk niet vergeten dat er ook nog andere grote bedrijven zijn, waaronder Facebook, die de Blockchain-technologie proberen toe te passen in hun bedrijf en alles te vergemakkelijken.

Vervolgens komen we bij de kern van de zaak. Houd je cryptomunten bij, ook tijdens een crash. Vanaf dat je verlies maakt eens je zou verkopen kan je ze beter bijhouden. Zoals de meeste 'cryptofreaks' het zouden zeggen: "Hodl". Zoals in bovenstaande alinea vermeld, worden de technologieën achter de munten wel degelijk gebruikt en investeer je niet in lucht. Dit is een vervolg op de automatisering en robotisering van de afgelopen decennia. 
Het probleem ligt bij de overheden. Zij weten dat dit een bedreiging vormt voor de huidige gang van zaken en dat het nieuwe systeem veel efficiënter is. Ondertussen heeft Venezuela een eigen cryptomunt als nationale munt ingevoerd. Hopelijk is dit een grote doorbraak en wordt de munt een succes. Dan gaan waarschijnlijk vele landen daar een voorbeeld aan nemen en zelf ook een cryptomunt ontwikkelen die gebaseerd is op de Blockchain-technologie.

Wat ik jullie aanraad om te doen tijdens een cryptocrash is om zo dicht mogelijk bij het laagste punt waarop een munt massaal bij te kopen. Om een voorbeeld te geven is de Ripple vorige week heel hard gedaald, hij is meer dan gehalveerd in waarde (van 1€71 naar 0€73) als je op het laagste punt massaal zou hebben bijgekocht, of in de buurt van het laagste punt dan zou hij vandaa (19 januari 2018) al 1€39 waard zijn. Hij is dan bijna verdubbeld. Als je daarvoor veel verlies zou hebben gemaakt bij een crash dan zou je die verliezen direct goed kunnen maken op een dag tijd. De Ripple is nog steeds niet volledig hersteld, maar hij is wel al verdubbeld tegenover zijn laagste punt.

Wil je weten hoe dat het komt dat de markt zo hard fluctueert lees dan mijn artikel daarover.

Wilt u cryptomunten kopen klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten