Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

zaterdag 13 januari 2018

Manipulatie van de cryptomarkt

Iedereen vraag zich af hoe dat men het meeste winst kan maken met het investeren in cryptomunten. Er zijn enkele dingen die je zeker moet weten daarvoor.

Er zijn grote groepen of bedrijven die enorm veel winst maken op de cryptomarkt doordat ze het systeem zo goed door hebben. Het systeem is enkel gebaseerd op vraag en aanbod en het aantal euro dat in de markt zit is vrijwel beperkt en zeker wat de market gap van sommige munten betreft. Deze bedrijven gaan wanneer een munt laag staat in waarde gaan ze die massaal aankopen waardoor er een stijging voor doet en gaan andere mensen ook die munt aankopen omdat men ziet dat deze stijgt. Uiteindelijk, wanneer het bedrijf voldoende winst heeft gemaakt, verkopen ze al hun munten waardoor er een crash volgt.
Dit allemaal is enkel mogelijk doordat de cryptomarkt gebaseerd is op het spel van vraag en aanbod. Een van de tips die ik met jullie wil meegeven is : houd de markt goed in het oog en verkoop op tijd je munt terug. Pak je winsten wanneer je ze groot genoeg vind want anders kan je wel eens grote verliezen boeken.

Ik wil jullie niet afschrikken hiermee want als je op langere termijn (1 jaar) gaat kijken, stijgen alle munten in waarde. Het is enkel op korte termijn dat je verliezen kunt boeken. 

Wilt u cryptocurrencies kopen klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten