Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

donderdag 11 januari 2018

UPDATE: TRON GAAT DE HOOGTE IN!

De nieuwste hype op de cryptomarkt is Tron of TRX. Het heeft veel meegemaakt de afgelopen dagen, zowel positieve als negatieve dingen. Hij is op een dag tot op een recordhoogte geraakt, maar daarna is hij terug gezakt tot slechtst de helft van dat bedrag.

Ondertussen voorspellen vele economen dat vanavond/vannacht de waarde van TRX gigantisch de hoogte in gaat gaan. Gisteren heeft het een overeenkomst afgesloten met Boafeng of betere bekend als de Chinese equivalent van Netflix met zo'n 200 miljoen kijkers.
Wat Tron zo eigen maakt is dat zijn technologie vooral bedoeld is voor de mediamakers en de mensen die media online publiceren. Tron zorgt er voor dat ze onafhankelijk kunnen zijn van een medium zoals Google.
Concreet biedt dit vele mogelijkheden voor de cryptomunt. Nu dat ze een samenwerkingsovereenkomst hebben met een bedrijf van zo'n grote omvang, kunnen ze veel leren over de manier van werken, krijgen ze hulp om te breiden en kunnen ze hun bereik enorm uitbreiden aangezien er 200 miljoen mensen Boafeng gebruiken. Zo kan het hen helpen om hun visie van de Blockchain naar voren te schuiven en echt te implementeren in de maatschappij. 

De boodschap voor iedereen is dus duidelijk. Koop zo snel mogelijk TRX voor het te laat is. Alle indicatoren wijzen er voor de moment op dat vanavond/vannacht een enorme stijging gaat plaatsvinden. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en op tijd op de trein springt voordat je hem laat passeren.

Wilt u TRX kopen klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten