Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

woensdag 10 januari 2018

Hoe komt het dat de cryptomarkt zo snel daalt?

Twee dagen geleden en drie weken geleden is de cryptomarkt op nog geen 24 uur spectaculair de diepte in gedoken. Er zijn vele theorieën rond, die allemaal een beetje waarheid bezitten, maar de hoofd-oorzaak is te vinden in Korea.

Doordat cryptomunten niet in handen zijn van een overheid, zijn ze niet in staat om prijsstabiliteit te garanderen en gebruiken ze enkel het spel van vraag en aanbod. Op een gegeven moment was het aanbod véél groter dan de vraag dus daalde de prijs automatisch. Dat is een van de basiswetten van de economie.
Velen vragen zich af hoe dat het komt dat er op hetzelfde moment zoveel mensen hun cryptomunten wouden verkopen aangezien ze elke dag beter deden. Dat komt omdat de Koreaanse overheid bezig was met het opstellen van een wet om het investeren in cryptomunten als illegaal te aanzien en dus strafbaar te maken. Dat was enkele weken geleden en veroorzaakte de eerste crash in de Kerstperiode. Vervolgens voerde de overheid bij de zes grootste banken van Korea grondig onderzoek naar de investeringen en hadden de mensen schrik dat men zou ontdekken dat ze geld investeerden in een van de cryptomunten. Iedereen hield er massaal zijn/haar geld af en zette het terug op hun spaarrekening.
Aangezien het investeren in cryptomunten het populairste is in Korea en de Verenigde Staten, had dit een zeer grote invloed op de wereldwijde markt. 

Je moet niet afgeschrikt zijn door dit voorval. De markt fluctueert zeer hard, dat kan niemand ontkennen, maar de algemene trendlijn gaat wel de hoogte in. Zolang de Market Gap dagelijks blijft stijgen is en blijft het de moeite om te investeren in deze munten en er veel winst mee te maken.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van cryptomunten klik hier 
Indien u vragen hebt, kan u ze altijd stellen in een reactie en probeer ik er zo goed mogelijk op te antwoorden of het juiste advies te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten