Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

maandag 8 januari 2018

Waar kunt u het beste cryptomunten kopen?

Aangezien er tijdelijk bij vele sites geen nieuwe registraties mogelijk zijn is het moeilijk om nog in te stappen in de cryptowereld. Daarom ga ik je hier uitleggen hoe je er het beste aan kan beginnen.

Op Litebit, Anycoindirect en nog andere platformen waar je cryptomunten kan aankopen is er een tijdelijke stop op nieuwe leden/registraties. Als u toch graag zou instappen en cryptomunten zou willen verhandelen kan u het beste hier een account aanmaken. Je kan op deze site gratis een account aanmaken. U kan daar Bitcoins of Ethers aankopen aan een goede prijs en met een lage transactiekost. Je kan wel best ineens het bedrag dat je voor ogen had investeren, want anders betaal je meer transactiekosten. Vervolgens maak je hier nog een account aan om je Bitcoins om te zetten in een eender welke andere munt dat je zou willen. Vanuit deze website kan je je vermogen beheren en met een verwaarloosbare transactiekost omzetten in andere munten. Het is belangrijk om de koers goed in het oog te houden en indien u denkt dat er een crash gaat komen, kan u uw vermogen met enkele klikken helemaal omzetten in USD. Dit is een stabiele munt dus in een slechte periode hoeft u geen schrik te hebben om een groot deel van uw bezittingen te verliezen omdat u het makkelijk op een tussenplaats kan zetten. Indien er vele munten gedaald zijn, kan u die ook direct terug aankopen aan een lager bedrag en nog meer winst maken.

Indien u zich hier meer in gaat verdiepen en er meer tijd in gaat steken, kan u met limieten werken. Dit wilt zeggen dat u vanaf dat een munt zoveel procent gestegen/gezakt is ten opzichte van een andere munt u deze munt automatisch ver-/aankoopt voor die andere munt. Zo hoeft u de koers niet 24/7 in het oog te houden, maar kan u toch winsten maken.

Indien u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over alles wat er in de cryptowereld gebeurd lees dan geregeld op mijn website de artikels bij het laatste nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten