Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

zondag 7 januari 2018

Welke cryptomunten zijn er?

Bitcoin
De populairste munt en de trendsetter van cryptovaluta. Hij maakte als eerste gebruik van de Blockchain-technologie die vele opties biedt voor de toekomst.
Bitcoins kopen klik hier


Bitcoin Cash
Deze munt is afgepslitst van de originele Bitcoin in augustus 2017. bitcoin.com heeft al zijn bitcoins verkocht en in de plaats bitcoin cash aangekocht.
Bitcoin Cash kopen klik hier


Ether
De virtuele munt die gebouwd is op de Blockchain 2.0 technologie en die door de Smart Contracts de wereld kan veroveren.
Ether kopen klik hier


Ripple
De enige cryptomunt die door de banken omarmd wordt omdat het geen bedreiging voor hen vormt. Hij is daarnaast ook de meest vooruitstrevende munt doordat hij in handen is van een onderneming.
Ripple kopen klik hier 


IOTA
Hij is een van de weinige munten die geen gebruik maakt van de Blockchain-technologie, maar van zijn eigen besturingssysteem, Tangle.
Iota kopen klik hier


Digibyte
Richt zich op het gebruik van micro-betalingen en heeft als doel een veilig betaal- en handelsmiddel te zijn dat zeer makkelijk bruikbaar is en een hoge transactiesnelheid heeft.
Digibyte kopen klik hier


Waves
Waves is een Blockchainplatform van waar iedereen zijn eigen cryptomunt kan maken en lanceren. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en het vraagt slechts een lage transactiekost.
Waves kopen klik hier


Stratis
Stratis is een platform waarop programmeurs hun programma's kunnen programmeren. Het is zeer makkelijk te gebruiken en was in 2017 uitzonderlijk hard gestegen.
Stratis kopen klik hier


Litecoin
Litecoin is al een vertrouwd gezicht geworden op  de cryptomarkt. Hij bestaat ondertussen al enkele jaren en is daardoor zeer betrouwbaar. De tekortkomingen van de Bitcoin is in deze munt grotendeels weggewerkt
Litecoins kopen klik hier


Ethereum Classic
Ether Classic is een afsplitsing van de gewone Ether, net zoals Bitcoin Cash een afsplitsing is van Bitcoin. Het berust op hetzelfde systeem en is enkel een stuk goedkoper dan zijn grote broer.
Ether Classic kopen klik hier


Bytcoin
Bytecoin is open source, waardoor iedereen er in kan werken en is vooral gekend voor zijn privacy. Daarnaast gebeuren de transacties nog eens snel en veilig.
Bytecoins kopen klik hier


Monero
Monero is een afsplitsing van Bytecoin. Monero is nog meer gespecialiseerd in de privacy van zijn gebruikers. In d it platform kan iedereen zijn eigen bank zijn. Enkel je eigen gegevens kan je checken en die zijn niet herleidbaar door derden.
Monero kopen klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten