Anderen lazen ook

Nieuwe munt toegevoegd aan Coinbase, wat is Ethereum Classic?

zondag 7 januari 2018

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash bestaat nog niet zo lang. Het is een afsplitsing van de populaire Bitcoin. Het grote probleem van de Blockchain bij Bitcoin is dat hij maar een beperkt aantal transacties kan doen en dat heeft men met deze opvolger verbeterd.


Voordelen

Bitcoin Cash kan maar liefst acht keer meer transacties per seconde uitvoeren tegenover zijn grote broer.
Het is een gedecentraliseerde munt waardoor er geen regelgevende instantie is die de waarde van de munt regelt. Het is puur de markt zelf die zijn werk doet en voorlopig doet het zijn werk goed. Zijn waarde blijft maar de hoogte in gaan.
Het aankopen van bitcoins gaat zeer makkelijk, je kan gratis een account aanmaken op de websites en de transactiekost voor het aankopen ervan ligt zeer laag.
Door de Blockchain-technologie is de Bitcoin een zeer veilige munt. Er zijn een aantal zware computers die alle transacties verifiëren en er geen enkele fout mogelijk is. Indien het systeem een fout opmerkt gaat de transactie niet door.
De Blockchain is een openbaar boek waarin alle transacties gepubliceerd worden dus is fraude plegen onmogelijk aangezien je alles kan checken.

Nadelen

De Blockchain-technologie kan enkel transacties voeren in de vorm van aan/verkoop van de Bitcoin. Er zijn dus geen verdere mogelijkheden.
Er is geen derde instantie die je helpt in deze wereld. Indien je je wallet verliest ben je ook alles kwijt. Hier is er geen mogelijkheid om je portemonnee ergens op te vragen.

Bitcoin Cash kopen

Indien u geïnteresseerd bent om Bitcoins Cash aan te kopen klik hier. Het is zeer makkelijk. Eerst maak je een account aan. Vervolgens kan je zijn koers volgen en investeren. klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten